Compricer

Inlägget är reklam för Compricer och innehåller annonslänkar.

Sammanfattning 

- Compricer jämför mellan väldigt många bolag

- Väldigt enkelt att använda

- Trevlig och kunnig support

- Hittar det billigaste alternativet

- Har fått väldigt goda recensioner i media

- Vi sparar 480 kr/år på att 1 gång i kvartalet använda Compricer till att söka efter rätt försäkring till bilen.

Compricer gör alla dom sökningarna du själv inte orkar göra

Compricer är en jämförelsesajter som har kommit att växa till Sveriges absolut största på sitt område. Hos Compricer kan man jämföra vitt skilda saker såsom bolån, bilförsäkring, elpriser och mycket annat. tjänster är helt gratis och väldigt kraftfull. Vi har hittills bara provat deras bilförsäkringstjänst och är otroligt nöjda, läs vidare så förstår du varför. För er som lyssnar på podden "Ekonomi på riktigt med Charlie & Mattias" så vet ni att Compricer är deras sponsor och de brukar prata gott om dom och de brukar även ha Sparekonom Christina från just Compricer på besök.

För att jämföra bilförsäkring så kan du använda nedanstående länk som tar dig direkt till deras jämförelseverktyg. Genom att göra det så får jag en liten provision från Compricer, dessa provisioner gör så att jag kan fortsätta driva hemsidan utan en massa reklambanner och liknande. Du kan läsa mer om min annonspolicy här

Från ett försäkringsbolag till ett annat, på 2-3 minuter

På en av våra bilar så testade vi att använda oss av Compricer. Jag har tidigare goda erfarenheter med dom då det gäller hemförsäkringar och tänkte att det borde funka lika bra med bilen. Genom att göra använda Compricer så bytte vi från Moderna försäkringar till ICA försäkringar vilket gjorde att vi sänkte kostnaden med 480 kr per år. Genom länken på denna sidan så kan du gå in och låta Compricer göra en jämförelse mellan alla bolagen och sen bli erbjuden att välja vad som passar ,men man kan så klart välja att stanna kvar hos det befintliga bolaget också. Allt är helt gratis och  görs i stort sett automatiskt.

Jag vill även slå ett slag för deras jämförelsetjänst för bolån som är otroligt effektiv, jag har flera vänner som använt den och sänkt sina räntekostnader med flera tusenlappar. Klicka på bilden nedan så kommer du direkt till söktjänsten, det är helt kostnadsfritt och jag brukar rekommendera mina vänner att använda denna tjänst.

<