Inlägget är reklam för Hedvig och innehåller annonslänkar.

Vem tycker inte att det där med försäkringsbolag och försäkringar är hopplöst komplicerat? Försäkringsbolagen tjänar stora pengar på att folk inte nyttjar sin försäkring (vilket iofs är bra) och begär ersättning. 
Får några års sedan så bestämde sig grundarna bakom Hedvig försäkringsbolag att ändra på detta. Hedvig skapades som ett försäkringsbolag som erbjuder hemförsäkring utan bindningstid, inga väntetider, konkurrenskraftiga priser och otroligt lättskött med deras egna app.

Sammanfattning

- Sveriges ENDA hemförsäkring utan bindingstid

- Över 15000 kunder i skrivandes stund

- Otroligt enkelt, jag bytte hemförsäkring på 2-3 minuter direkt i deras app

- Täcker samma saker som de stora bolagen gör

- Snygg app och hemsida

- Chatta med supporten direkt i appen

- Uppsägning av gamla försäkringen sköts av Hedvig

- Prisvärt, vi sparar 209 kr/mån

- Hedvig skänker sitt överskott till en välgörenhet som du själv väljer i appen

- Möjlighet att få 0:- i månadskostnad om man tipsar en vän, 10:-/mån per vän får man i rabatt.

Byta hemförsäkring ÄR inte krångligt

För ett tag sedan fick vi upp ögonen för Hedvig som är ett modernt försäkringsbolag för hemmet och där man dessutom kan få 10 kr rabatt per månad för varje ny kund man värvar. Likt många andra uppstickare såsom P.F.C och SAVR, så ger Hedvig de stora företagen en rejäl match och de kommer definitivt att bli stora på marknaden. Då vårt gamla bolag tog över 400kr/mån så kände vi direkt att vi ville prova. Why not liksom? Hedvig täcker precis samma saker som de stora bolagen och är dessutom ensamma om att erbjuda sina försäkringar helt utan bindningstid, Grymt jobbat Hedvig!

Jag har läst runt och hört mig för en hel del och vet att Hedvig har många nöjda kunder, och vi är några av dom. De har bla en fantastisk app och en hemsida där man har full koll på försäkringen och där man kan anmäla skador samt chatta med supporten. Hedvig har dessutom valt att skänka sitt överskott till ett välgörande ändamål som man själv väljer direkt i appen.

Vi strävar hela tiden efter att sänka våra fasta kostnader och genom att byta försäkringsbolag till Hedvig för vår hemförsäkring så sparar vi nu 209 kr/månad. Det är hela 2508 kr om året. Stora summor alltså. Vi väljer att placera de pengarna istället.

Se direkt på deras hemsida vilket pris du kan få på din hemförsäkring. Det är kostnadsfritt och inget man binder upp sig på.