Smarta sparhacks för hemmet

05.03.2020

Här kommer iaf några sjukt bra spartips för dig som äger eller hyr bostad. Innerst inne vet många om att det finns pengar att spara här men hur många gör verkligen en förändring?
Jag har både ägt och hyrt bostad genom åren och vet hur snuskigt höga räkningar man kan få om man inte är skärpt vad gäller avtal och abonnemang, speciellt om man betalar för uppvärmningen.
Att omförhandla bolånen eller byta bank är numera en klassiker, detta till trots är det många som drar sig för det. Men där gäller det att tänka om, för det finns stora pengar i att lägga ner den lilla extra tiden som krävs. Du kan få ut en fin timlön på det.
Genom att också dra ner på saker såsom värme och användning utav varmvatten så kan man spara stora slantar årligen, det är ingen myt, det är fakta. Genom att tex sänka inomhustemperaturen med 2 grader så kan du spara tusenlappar som du istället kan lägga in i ditt sparande. Och för att inte tala om det där med att dusch; nu när jag är vuxen så förstår jag varför pappa alltid tjatade på en att inte duscha för länge när man var liten.

Glöm inte att följa mig på Instagram.