Om mig och min familj

Jag är min egen webbmaster

Hela denna portalen är skapad av mig med Webnode som är ett gratis men kraftfullt onlineverktyg för att skapa snygga och kraftfulla webbplatser. Webnode är ett av de ledande alternativen och du kan lätt och snabbt komma igång redan nu om du vill. Genom bilden nedan kommer du direkt till Webnodes sida, den är såklart på Svenska.

Vem och vad är vi?

Vi är en liten familj på fyra personer som länge har velat leva ett mer ekonomiskt och miljömässigt försvarbart liv samtidigt som vi gör smarta och roliga val i vardagen. Tillsammans måste vi skapa en bättre värld och det gör vi genom att ta kommando över våra egna liv. 

"Att Spara Tillsammans" är tre ord som sammanfattar hela vår idé och vision, att vi tillsammans ska göra smarta val som ger oss möjlighet att spara och investera i pengar och tid. Vi vet hur det är att vilja mer i livet. Vi har gått från tråkiga, lågavlönade jobb till att utbilda oss, till roliga och givande arbeten med bra lön. På @attsparatillsammans peppar vi dig till att bli en bättre människa och vi samlar alla de inspirerande tips, råd och hacks som vi får ta del av i våra liv.

Vem är jag då?

Jag som driver Attsparatillsammans.se och Instagramkontot @attsparatillsammans jobbar inom vården på en större ort i Skåne. Jag brinner otroligt mycket för mitt yrke där jag varje dag får mixa mitt djupa intresse för fysik med att göra stor skillnad för människor i behov av hjälp.

Jag har sedan barnsben varit djupt intresserad av allsköns naturvetenskap såsom fysik, matematik och biologi. Jag är en stor fantast av självhushållning och jag odlar gärna våra egna grönsaker, sommar som vinter. Sist men inte minst har jag, som ni säkert redan märkt, ett brinnande intresse för privatekonomi och minst personlig utveckling. Det är min fasta övertygelse att alla människor kan nå sina drömmar med rätt verktyg och motivation.

Varför driva en hemsida och ett Instakonto?

Efter att vi båda vuxna i familjen tröttnade på våra gamla yrken, tog vi klivet till att studera till våra drömyrken på högskolan. Efter år  av ekonomisk oro började vi ta tag i våra karriärer och privatekonomiska val för att vi skulle få en smartare vardag med ett långsiktigt perspektiv. Vi började att betala av på våra lån i en aggressiv takt samtidigt som vi började jobba upp en buffert, denna buffert är en kombination utav konventionellt sparande och investeringar på börsen och genom andra investeringskanaler.

Och till slut föddes så tanken på att dela med sig utav alla smarta tips och råd som vi själva kommit på men som vi också lärt oss utav släkt, vänner, böcker, utbildningar och sociala medier. Att inspirera andra till att våga förändra sitt liv är en otroligt härlig känsla och jag vet hur det känns att vilja göra mer här i livet.

Är du eller ni intresserade av att samarbeta så ta kontakt med oss på info@attsparatillsammans.se eller använd formuläret på kontaktsidan.

Disclaimer och frisägande från ansvar

Allt som skrivs på denna hemsidan är bara våra egna reflektioner kring det vi finner spännande och inspirerande. Det är helt och hållet upp till var och en att ta egna beslut. Speciellt gäller detta kring ekonomi, sparande, buffert, investeringar, aktier och fonder. Vi avsäger oss alla skyldigheter och allt ansvar kring folks ekonomiska beslut.