P.F.C Debitkort

Inlägget är reklam för P.F.C och innehåller annonslänkar.

Sammanfattning

- Avgiftsfritt Mastercard utan kreditupplysning

- Snygg och användbar app

- Kontaktlös betalning

- Enkelt att tillfälligt spärra kort i app, går lika snabbt att låsa upp kortet igen

- Alla köp kategoriseras för överskådlig ekonomi

- Möjlighet att värva kompisar och få bonusar

- Sparfunktion direkt  i appen

- Saldonotis efter varje köp

Om du också vill skaffa det så gör det via din telefon och gå till vår samarbetslänk här.


Vad är P.F.C?

P.F.C är ett företag som lanserat ett helt avgiftsfritt Mastercard med en tillhörande app. Företaget är Svenskt och har verkat på marknaden i ett antal år nu. Förtaget växer i takt med att folk upptäcker att de får betala flera hundra för motsvarande kort hos deras bank. Deras kontaktlösa kort fungerar i hela världen precis som alla Mastercard, och det har effektiva funktioner knutna till sig via P.F.C´s grymma app.

Vi har tidigare skrivit om P.F.C kortet som vi nu har haft sedan sommaren 2019. Eftersom vår ordinarie bank tar 300kr/året för sitt debitkort så kände vi att det var dags att prova något nytt. Med P.F.C får man ALLA funktioner som ett debitkort ska ha; blipp, chip, remsa, Mastercard och en app som ger en bra översikt och full kontroll på kortet, bla kan man sätta in pengar på kortet direkt i appen och man kan tillfälligt spärra kortet om man blivit av med det eller om man bara vill ha en spärr på det om det ligger i tex packningen då man reser. 

Det har funkat helt felfritt för oss och man får dessutom en notis med saldo i sin telefon direkt när man betalat med, det är en grymt bra funktion. Om du också vill skaffa det så gör det via din telefon och gå till vår samarbetslänk här, då får både du och jag vars 50:- laddat på kortet när det trillar ner i din brevlåda. Rätt schysst deal tycker vi! Obs, det är viktigt att du går via länken från din telefon får att bonusen skall delas ut.